Site logo

Trainees over de hele wereld

Trainees over de hele wereld

Het traineeship bij Van Hessen is bijzonder en zorgt ervoor dat we mensen intern kunnen opleiden voor het specialistische werk bij Van Hessen. We hebben momenteel negen trainees in het trainee programma zitten. We stellen ze graag even kort aan je voor.

 

Marit Bos

Marit Bos – Nederland
Aanvang traineeship: mei 2020
Werkzaam in: Shanghai (binnenkort)

Op het moment specialiseer ik me in schapendarmen en heb ik meegeholpen met de eerste introductie van de E-learning course “Casings University”. Binnenkort ga ik naar China voor twaalf maanden om daar het volledige sorteerproces te doorgronden. Ik geniet van dit werk omdat alle deuren voor je opengaan en ik elke dag weer iets nieuws leer.

Bruno

Bruno Rodrigues – Brazilië
Aanvang traineeship: juli 2020
Werkzaam in: Brazilië

Ik breng een groot deel van mijn traineeship door in de sorteerfabriek in Seara waar ik help productieprocessen te verbeteren. Daarvoor bezoek ik verschillende darmlokalen. Ik ben erg blij met dit programma vanwege de mensen en omdat ik veel nieuwe dingen leer.

Rocío Sánchez – Spanje
Aanvang traineeship: oktober 2019
Werkzaam in: Paraguay

Als management trainee help ik bij het opzetten van een nieuwe sorteerfabriek in Paraguay. Het is een uitdagende periode in mijn leven en ik zet me hier met enthousiasme en passie voor in. Een ideale gelegenheid om niet alleen het vak maar ook mooie levenslessen te leren.

Rocio Sanchez2

Isabela Kremer – Brazilië
Aanvang traineeship: juli 2020
Werkzaam in: Brazilië (en binnenkort
Paraguay)

Mijn huidige focus is het sorteren van varkensdarmen in Paraguay waar ik mijn eerdere ervaringen probeer toe te passen. Ik leer echt ontzettend veel en heb de gelegenheid om alle stappen in het productieproces te onderzoeken; van het oogsten van de darmen tot aan het vullen van de worsten en
alle machines die daarbij horen.

Isabela
Jan Mak

Jan Mark de Horn – Nederland
Aanvang traineeship: januari 2020
Werkzaam in: Duitsland, Nederland
en Verenigde Staten

Na een tijdje in Zweden en Marokko te hebben gewerkt, ben ik nu vanuit het Gutroom Competence Center betrokken bij een project in Spanje en de VS. Een mooie uitdaging waar ik aan mag werken met een fantastisch team.

7cde83d6-123d-4f91-8eb1-9a33ab4f9dd1

Ekaterina Mikhailova – Rusland
Aanvang traineeship: maart 2020
Werkzaam in: Rusland

Mijn traineeship heeft een focus op varkensdarmen. Ik heb nog nooit zo’n training en bereidheid tot kennisdelen meegemaakt als bij Van Hessen. In Rusland heb ik in alle darmlokalen mogen werken om zo het gehele productieproces van begin tot eind te leren en te kunnen vergelijken.

Jack Edward – Australië
Aanvang traineeship: juli 2020
Werkzaam in: Australië

Ik ben steeds meer actief op het gebied van sales. Als straks internationaal reizen weer kan, zal ik mijn training in de sorteerfabrieken in China voortzetten. Omdat alles aan dit vak zo complex is – tot mijn verbazing ook sales – heb ik al ontzettend veel kunnen leren.

Jack Edwards

Thomas Poels – Nederland
Aanvang traineeship: maart 2021
Werkzaam in: Nederland

Ik leer op het hoofdkantoor van alles over ons bedrijf. Wanneer internationaal reizen mogelijk wordt, hoop ik wereld-wijd verschillende locaties te bezoeken om het complete productie- en sorteerproces beter te begrijpen. Het traineeship is voor mij een prachtige uitdaging waarin je continue nieuwe dingen leert.

Thomas
Frans

Frans Wellink – Nederland
Aanvang traineeship: januari 2020
Werkzaam in: Noordwest-Europa (NWE)

Ik heb net een project afgerond waarbij ik de start van een nieuw darmlokaal mocht begeleiden. Daar komt veel bij kijken. Van mijn teamgenoten leer ik veel en ben dankbaar dat ze me veel verantwoordelijkheid geven.

Blijf op de hoogte

Meer over werken bij Van Hessen

Trainee in Spanje

We spraken kort met Rocío Sánchez, trainee in Spanje.  Is je ervaring bij Van Hessen anders dan wat je verwachtte?“O, ja,” lacht Rocío “Het was

Lees meer »