Site logo

Trainee in Spanje

We spraken kort met Rocío Sánchez, trainee in Spanje. 


Is je ervaring bij Van Hessen anders dan wat je verwachtte?

“O, ja,” lacht Rocío “Het was totaal anders, in positieve zin. Ik verwachtte een soort betaalde stage waarbij ik werkzaam zou zijn op één locatie. Maar toen ik eenmaal bij Van Hessen begon, bleek dat ik binnen de kortste keren ook andere locaties ging bezoeken. Dat zag ik niet aankomen. Het is flink anders dan wat je in Spanje, of misschien wel overal, bij het woord trainee zou verwachten. Bij Van Hessen dagen ze je echt uit, werk
je mee in alle lagen van de organisatie en vragen ze om
je mening”.

Wat doe je dan zoal als trainee?
“Elke trainee ontwikkelt kennis en vaardigheden die
nodig zijn om een sleutelpositie in het bedrijf in te nemen. Om daar te komen moet je werkelijk alles weten van producten en processen. Je leert bovendien door te doen. Van het grote perspectief ga je naar het kleinste detail.
Het afgelopen jaar ben ik vooral werkzaam geweest in een darmlokaal. Het is een levendige omgeving waar geen dag hetzelfde is.”

Hoe ervaar je de cultuur bij Van Hessen?
“Die is bijzonder. Het draait hier om relaties. Mensen helpen elkaar en delen kennis met elkaar. Ze nemen de tijd voor je. Ze vragen je vanaf het begin om je mening en zorgen zo dat je het beste uit jezelf haalt. Dat komt uiteindelijk de organisatie ten goede. Ik kan me geen mooiere werkomgeving voorstellen.”

Blijf op de hoogte

Meer over werken bij Van Hessen

Trainee in Spanje

We spraken kort met Rocío Sánchez, trainee in Spanje.  Is je ervaring bij Van Hessen anders dan wat je verwachtte?“O, ja,” lacht Rocío “Het was

Lees meer »