Site logo

Ontdek de traineeships bij Van Hessen

Traineeships voor iedereen

Het traineeship bij Van Hessen is bijzonder en zorgt ervoor dat we mensen intern kunnen opleiden voor het specialistische werk bij Van Hessen. Ons vak leer je namelijk niet uit een boek, daarom reis jij gedurende jouw traineeship de hele wereld over*. Zo maak jij kennis met de volledige productielijnen en productieprocessen van Van Hessen. Deze processen lopen van de darmlokalen (aparte ruimtes in of direct naast een slachthuis) naar de sorteer-fabrieken en van inkoop tot aan verkoop. Je leert Van Hessen als trainee dus echt van binnen én buiten kennen en die kennis is nodig om carrière te maken binnen de Van Hessen groep! 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe trainees die graag is ons speciaal ontwikkelde programma willen deelnemen. Voorbeelden van traineeships binnen Van Hessen:

Management traineeship (HBO/WO)
In dit traineeship reis je zo’n 18 maanden de hele wereld over, leer je alles over de productielijn en productieprocessen en maak je kennis met de verschillende managementgebieden. Het doel: je ontwikkelen tot een sleutelpositie binnen Van Hessen.

Trainee Productspecialist (sourcing) MBO-4/HBO)
In dit traineeship leer je alles over ons product, onze procedures & processen. Jouw toekomst? Als Productspecialist ben je onze onmisbare adviseur op het gebied van productspecificaties, processen en procedures.

Trainee Productspecialist (sorting) (HBO)
In dit traineeship reis je over de hele wereld naar verschillende productieomgevingen om daar te sturen op het optimale product en de beste processen. Het doel: met jouw innovatieve productoplossingen en procesverbeteringen is Van Hessen altijd klaar voor (on)verwachte veranderingen in de markt.

Hoewel je in deze uitdagende en unieke periode van één tot twee jaar in veel verschillende landen zult worden ingezet, ben je nooit alleen en wordt je begeleid en ondersteund door een tutor en een mentor. Zodat jij het beste uit jezelf kunt halen op jouw ontwikkeltraject.

Je reist al snel naar verschillende locaties over de hele wereld om onze productieprocessen te leren kennen en begrijpen. Je bezoekt slachterijen, onze dochterondernemingen en bedrijven uit de vleesverwerkende industrie en natuurlijk onze klanten.

Gedurende het traineeship ga je je steeds meer specialiseren en zelfstandig projecten oppakken. Je krijgt steeds meer verantwoordelijkheden en wordt klaar gestoomd voor het unieke werk bij Van Hessen.

*Onder voorbehoud van de Corona restricties. We monitoren continue wat de mogelijkheden binnen de huidige situatie zijn en passen aan daar waar nodig.

Vacatures

Vind jouw traineeship

Blogs

Een kijkje in de keuken van de traineeships
bij Van Hessen

Hoe kan ik solliciteren?

Lees meer over het sollicitatieproces
bij Van Hessen

Traineeship vacatures